Nákup dresů pro žáky – Nadace ČEZ

Se zahájením a při průběhu nového soutěžního ročníku 2016/2017 u našich fotbalových nadějí bylo čím dál tím víc zřejmé, že bude nutné investovat do nového vybavení. Jako priorita byl kromě nákupu nových tréninkových pomůcek určen hlavně nákup zápasových dresů a jednotných teplákových souprav. Nové vybavení mělo zvýšit motivaci dětí do tréninkového a zápasového procesu. S tím šel ruku v ruce i požadavek na nákup nových míčů.

Trenéry byly následně sepsány požadavky na konkrétní potřebný materiál. V tomto okamžiku vstoupila do hry Nadace ČEZ, která se rozhodla podpořit děti, hráče Slavoje Hrdějovice a schválila projekt na spolufinancování nákupu potřebného vybavení. Za toto jí patří obrovský dík. Nadace ČEZ se tím rozhodla podpořit sportovní vyžití dětí v Hrdějovicích a okolí a zvýšila tak motivaci dětí k pohybu na čerstvém vzduchu. Fotbalový klub Slavoj Hrdějovice jako jen z mála v okolí se totiž může pochlubit kompletní strukturou mládežnických týmů obsahujících od nejmenších týmy přípravek, žáků a dorostu.

Děti převzali nové vybavení s očividnou radostí a ihned se rozhodli ho vyzkoušet.

Tréninky a následně i zápasy v nových dresech pak probíhali v uvolněné atmosféře. Věřím, že nové vybavení nakoupené z příspěvku Nadace ČEZ přivede k fotbalu do Hrdějovic další děti, které ho ocení stejnou měrou, jako naši současní hráči.

Na závěr ještě naše děti posílají velké poděkování Nadaci ČEZ a všem jejím pracovníkům za skvělé vybavení a za výbor Slavoje Hrdějovice děkuji za vynikající spolupráci na tomto projektu. Radost dětí na hřišti i v kabině za každý takovýto počin stojí…